Α.Σ. Ρόδου Shotokan Karate: «Ασημένια» η Αθανασία Σταυριανάκη στην Βουδαπέστη

Εξαιρετική παρουσία από την Αθανασία και την Δέσποινα Σταυριανάκη του Α.Σ. Ρόδου Shotokan Karate με προπονητή τον Βαγγέλη Νικηταρή στο 25ο International Budapest Open 2022 που διεξήχθη μέσα στο σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.
Η Αθανασία Σταυριανάκη μετά μία πολύ καλή εμφάνιση σε όλους τους αγώνες του kumite Κορασίδων στην κατηγορία των -30 κιλών, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.
Η Δέσποινα Σταυριανάκη από την πλευρά της τα έδωσε όλα και έφτασε μέχρι το δεύτερο γύρο στα kata Κορασίδων στην κατηγορία Κ14 παρότι είναι μόλις 12 ετών.
Και τα δύο κορίτσια, σε ακόμα μία διοργάνωση, επιβεβαίωσαν το ταλέντο τους και ότι το μέλλον τους ανήκει, συνεχίζοντας την εντατική δουλειά υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Βαγγέλη Νικηταρή.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Ρόδου Shotokan Karate αναφέρονται τα εξής:
«Διεθνής διάκριση για την αθλήτρια του συλλόγου μας Αθανασία Σταυριανάκη με την κατάκτηση της 2ης θέσης, αργυρό μετάλλιο στο kumite Κορασίδων κατηγορία -30Kg στο 25th International Budapest Open 2022.
Αξιόλογη ήταν και η παρουσία της Δέσποινας Σταυριανάκη στα kata Κορασίδων κατηγορία 12 ετών.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συγχαίρει και τις δύο αθλήτριες και τους εύχεται και εις ανώτερα».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η Δέσποινα και η Αθανασία Σταυριανάκη θα επιστρέψουν στο νησί μας και στις προπονήσεις τους, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Comments are closed.